لازمهی بانکداری دیجیتالی، طراحی محصول و خدمات بانکداری مبتنی بر شناخت کامل از نیازها و مشکلات و چالش های تکتک مشتریان بانک است.
به گزارش خبرنگار گام نو، در حال حاضر موانع قانونی قابل توجهی در برابر پیشرفت بانکداری دیجیتالی وجود ندارد بنابراین تمامی بانکها امروزه در حال برنامه ریزی و پیاده سازی تدریجی تحول دیجیتالی در بانک خود هستند و گام های اساسی تری به سمت دیجیتال محور کردن خدمات خود برداشته اند.
رقابت شکل گرفته برای تولید اپلیکیشن های هر چه بهتر، همکاری های چند جانبه با فین تک ها و الزام به بانکداری باز همه و همه نشان از آن دارد که رویکرد بانک ها کاملاً عوض شده و دیجیتالی نمودن و هوشمند سازی در اولویت قرار گرفته است.
به صورت کلی لازمهی بانکداری دیجیتالی، طراحی محصول و خدمات بانکداری مبتنی بر شناخت کامل از نیازها و مشکلات و چالش های تکتک مشتریان بانک است.
بی شک تغییر نگرش ها ،رویکردها و حرکت به سمت برخورداری از مزیت های نسبی رقابت در دنیای رقابت داخلی و بین المللی اقتصادی، می تواند قدرت اثرگذاری در شبکه بانکی را نیز برای بانک ایران زمین تحت تاثیر قرار دهد. که البته بدون تردید وجه تمایز بانکداری دیجیتال با اشکال دیگر بانکداری، تمرکز آن بر نیازهای مشتری و دادهمحور بودن آن در بانک ایران زمین خواهد بود.
بنابراین «مشتری محوری با کمک بهره گیری از فناوری های دیجیتال در طراحی محصولات و خدمات بانکی نوآورانه» حلقه مفقوده بانک های ایرانی برای موفقیت در زمینهی بانکداری دیجیتالی است.
در حال حاضر بانک ایران زمین با بیش از ۳۳۰ شعبه، حدود ۹۷ درصد از تراکنشهایش بدون حضور مشتریان در شعب انجام می شود که خود نمونه ای از بانکداری الکترونیکی پیشرفته در کشور محسوب می شود.
ارسال دیدگاه